Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Κλασικό Σαββάτο εθνικών

Μικρές Αγγλίας, Ιταλία Β' και Ισπανία Β' ενόψει εκλογών.

Όταν έχουμε αγώνες εθνικών ομάδων, η αγωνιστική κίνηση είναι σχεδόν πάντα φτωχή, στα εθνικά πρωταθλήματα και περιορίζεται σε συγκεκριμένες λίγκες. Εννοείται πως και τα προγνωστικά μας θα προσαρμοστούν στις ανάγκες της ημέρας. Άλλωστε, οι tipsters του betmasters είναι πολυεργαλεία και "παίζουν μπάλα" σε όλες τις λίγκες, αλλά και σε όλα τα αθλήματα.


Έτσι και σήμερα, την παράσταση κλέβει η φουλ αγωνιστική στις Λιγκ 1, Λιγκ 2 και Κόνφερενς Αγγλίας, καθώς αυτές δεν σταματούν ποτέ. Επίσης, θα διεξαχθούν πέντε αγώνες για την 3η αγωνιστική στην Segunda Division Ισπανίας και άλλα τρία ματς για την 2η αγωνιστική στην Serie B Ιταλίας.


Το Σαββατόβραδο θα κλείσει με Λατινική Αμερική. Αρκετά ματς για τη φάση των 16 του κυπέλλου Αργεντινής, πρωτάθλημα Κολομβίας και ο αγώνας Φλουμινένσε - Φιγκεϊρένσε για το πρωτάθλημα Βραζιλίας.


Το σίγουρο είναι πως θα βρεθούν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες και οι κεραίες μας είναι ανοιχτές!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.