Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Προκριματικά Μουντιάλ: Ματσάρες σε Κροατία, Ουκρανία και Σερβία


Κροατία - Τουρκία, Ουκρανία - Ισλανδία και Σερβία - Ιρλανδία.

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα από το τριήμερο των προκριματικών του Μουντιάλ στην Ευρώπη. Κι αυτό γιατί διεξάγονται ματς επιπέδου τελικών euro, κόντρα σε ομάδες που θαυμάσαμε πρόσφατα στα γήπεδα της Γαλλίας. Φαίνεται και από τις αποδόσεις που έχουν βγάλει οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος, οι οποίες είναι ως επί το πλείστον μοιρασμένες, χωρίς μεγάλα φαβορί.


Για τον τέταρτο όμιλο, σίγουρα το πιο αμφίρροπο ματς είναι το Σερβία - Ιρλανδία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στο πρόσφατο Euro και θα παίξουν και για τον Ρόμπι Κιν, ο οποίος αποσύρθηκε πριν από λίγες μέρες από τη συμμετοχή στην εθνική. Οι Σέρβοι δεν θέλουν να μείνουν έξω από ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση και θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με νίκη. Στα υπόλοιπα δύο ματς, η Γεωργία υποδέχεται την Αυστρία και η Ουαλία τη Μολδαβία.


Στον έβδομο όμιλο, δυνατό ματς είναι το Ισραήλ - Ιταλία. Μπορεί η "σκουάντρα ατζούρα" να είναι το μεγάλο όνομα, όμως αυτή την εποχή και με τη ζέστη που κάνει στο Ισραήλ, οι γηπεδούχοι μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι. Κάτι παραπάνω από ένα ματς είναι το Αλβανία - ΠΓΔΜ, κυρίως για πολιτικούς λόγους, ενώ η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί μέσα στην έδρα της κόντρα στο Λιχτενστάιν.


Στον ένατο όμιλο, θα ξεκινήσω όχι με το σπουδαιότερο ματς, αλλά με μια πρεμιέρα. Για πρώτη φορά σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης ποδοσφαίρου συμμετέχει το Κόσσοβο, το οποίο φιλοξενείται από τη Φινλανδία. Η ματσάρα της ημέρας είναι σαφώς το Κροατία - Τουρκία, ενώ σε αυτό τον πολύ δύσκολο όμιλο, υπάρχει και το Ουκρανία - Ισλανδία.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.