Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Δ. Κουφοντίνας: Ξαναέκανε αίτηση για χορήγηση άδειας


JUAN: Τό κόλπο. Επιστρέφουμε από την άδεια τη πρώτη φορά, ίσως και τη δεύτερη και μόλις χαλαρώσει η φύλαξη, "μην είδατε τον Παναή"!
___________________________
Μόλις δυο μήνες από την χορήγηση της πρώτης άδειας η οποία είχε ξεσηκώσει «κύμα» αντιδράσεων, ο ισοβίτης της «17Ν» Δημήτρης Κουφοντίνας κατέθεσε εκ νέου αίτημα για τη χορήγηση άδειας από τις φυλακές Κορυδαλλού.
11.1.18

Ανακοίνωση-κεραυνός από ΥΠΕΞ κατά Άγκυρας για τους μουφτήδες της Θράκης

Με σκληρή γλώσσα απάντησε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών στην πρωτοφανή ανακοίνωση της Άγκυρας, με την οποία επιχειρούσε να παρέμβει στις εσωτερικές ελληνικές υποθέσεις και πιο συγκεκριμένα, να επικρίνει το νομοσχέδιο για τους μουφτήδες και την κατάργηση της σαρίας.  
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ αναφέρει:
11.1.18

Καμμένος: «Εγκρίνω μόνο το όνομα Vardaska»

Σταθερός στη θέση του για μη παραχώρηση του ελληνικού όρου Μακεδονία στο νέο όνομα των Σκοπίων παρουσιάστηκε ο Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων .
11.1.18

Η πρώτη ιδιωτική εταιρεία στις ελληνικές ράγες


Τη συμφωνία για μίσθωση τεσσάρων μηχανών (δύο ηλεκτράμαξες και δύο ντιζελάμαξες) για δύο συν τρία χρόνια από τη ΓΑΙΑΟΣΕ αναμένεται να υπογράψει το αμέσως προσεχές διάστημα η Rail Cargo Logistics Goldair.

Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να ξεκινήσει την εμπορική λειτουργία η Rail Cargo Logistics, η πρώτη ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα που με δικά της μέσα κάνει χρήση του σιδηροδρομικού δικτύου. 
11.1.18

MEGA: Το έκτακτο δελτίο των εργαζομένων πριν τον 'ξαφνικό θάνατο'


Η αιφνιδιαστική απόφαση των μετόχων του MEGA να αφήσουν το κανάλι εκτός διαδικασίας αδειοδότησης, έβαλε άδοξο τέλος στις ελπίδες των εργαζομένων πως ο ιστορικός τηλεοπτικός σταθμός θα επέστρεφε στην κανονικότητα.  Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, εκπρόσωπος της Τηλέτυπος Α.Ε. με διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στην μητρική εταιρεία του καναλιού και τις πιστώτριες τράπεζες ενημέρωσε τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου πως οι μέτοχοι ενημέρωσαν εγγράφως τις τράπεζες ότι δεν θα προχωρήσουν σε εξυγίανση της εταιρείας (με υπαγωγή στο άρθρο 106β του πτωχευτικού κώδικα) και δεν θα συμμετάσχουν στον αδειοδοτικό διαγωνισμό.
11.1.18

Νέες συλλήψεις για εισαγωγή λαθραίων ποτών


Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι απόπειρες εισαγωγής λαθραίων οινοπνευματωδών ποτών από την Βουλγαρία, με δράστες κατοίκους της γειτονικής χώρας που περνούν τα σύνορα ελπίζοντας να πουλήσουν τα παράνομα ποτά σε τιμές… Ελλάδας!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης εντόπισαν μέσα σε λίγες ώρες τα λαθραία προϊόντα, κατά την διάρκεια ελέγχων στα αυτοκίνητα με τα οποία έφτασαν δυο αλλοδαποί στον Προμαχώνα.
11.1.18

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, Στέλιου ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ

  Στον Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των Κομμάτων

«Αντιμετωπίσαμε το θέμα των Σκοπίων
με δειλία και ωσάν να είμεθα
 εμείς οι ένοχοι
και οι πλαστογράφοι της Ιστορίας»
Μανόλης Ανδρόνικος

         
          Κύριε Πρωθυπουργέ,
          Κύριοι Αρχηγοί των Κομμάτων,
          Επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας ορισμένες σκέψεις σχετικά με την ονομασία του βορεινού μας γείτονα που ελπίζω να τις βρείτε χρήσιμες εν όψει των τελικών σας αποφάσεων.
11.1.18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ/ ΕΑΑΣ




«Η ΕΑΑΣ ανακοινώνει στα μέλη της ότι κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της στις 10 Ιαν 2018, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ όπως συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 21 Ιαν 2018 σχετικά με την ονομασία του κράτους των Σκοπίων.
11.1.18

Λ Ο Γ Ο Τ Ε Χ Ν Ι Α : «Η Χήρα Παπαδιά»

.
Το διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Η Χήρα Παπαδιά» πρωτοδημοσιεύθηκε στο Ημερολόγιο Σακελλαρίου το 1888 και έπειτα από χρόνια λήθης ξαναδημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Μπουκέτο» (16 Μαΐου 1929), οπότε έγινε γνωστό. Τα τραγούδια της χήρας παπαδιάς είναι δημοτικά και τα πρόσωπα αληθινά, παρμένα από την παλιά παράδοση του νησιού.
11.1.18

Η επιχείρηση της ΜΥΚ στα Δυρράχειο της Αλβανίας το 1997 - Η πλέον «θερμή» επέμβαση του ΠΝ μετά το 1974 (βίντεο)


Η επιχείρηση της ΜΥΚ στα Δυρράχειο της Αλβανίας το 1997,  ήταν η πλέον «θερμή» επέμβαση του ΠΝ μετά την Κύπρο το 1974. η φρεγάτα «Αιγαίον» και οι πυραυλάκατοι «Καβαλούδης» και «Λάσκος» απεγκλώβισαν μέσα σε μια κόλαση πυρός δεκάδες Κινέζους, Αραβες κλπ από μια Αλβανία που «είχε πάρει φωτιά» μετά την κατάρρευση των παραοικονομικών «πυραμίδων».
11.1.18

Μυστική διπλωματία για το Σκοπιανό: Δεν ανακοινώνουν πού και πότε ο Κοτζιάς θα συναντήσει τον Ντιμιτρόφ

Από το υπουργείο Εξωτερικών δεν απαντούν πού θα γίνει η συνάντηση του Νίκου Κοτζιά με τον Σκοπιανό ΥΠΕΞ Νικολά Ντιμιτρόφ - «Ουδέν σχόλιον» για τα δημοσιεύματα που θέλουν το ΥΠΕΞ να σχολιάζει ότι ο Αρχιεπίσκοπος «συμπορεύεται» με τη Χρυσή Αυγή

11.1.18

Η κρουαζιέρα του τρόμου: Πλοίο στο έλεος «κυκλώνα-βόμβα» για τρεις μέρες!

Επιβάτες έκαναν εμετό σε κάθε γωνιά και το νερό ξεχυνόταν στο πλοίο από τις οροφές και τα καταστρώματα - Σοκάρουν οι μαρτυρίες από το «Norwegian Breakaway»

11.1.18

«Έφυγε» από τη ζωή ο Τάκης Λουκανίδης


Θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο - Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Δόξας Δράμας, απεβίωσε μετά από έμφραγμα - Ήταν ένας από τους πληρέστερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα καθώς στην καριέρα του αγωνίστηκε σε αρκετές θέσεις, εκτός από αυτή του τερματοφύλακα
11.1.18

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Στον Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των Κομμάτων 

«Αντιμετωπίσαμε το θέμα των Σκοπίων
με δειλία και ωσάν να είμεθα
 εμείς οι ένοχοι
και οι πλαστογράφοι της Ιστορίας»
Μανόλης Ανδρόνικος
          Κύριε Πρωθυπουργέ,
          Κύριοι Αρχηγοί των Κομμάτων,
          Επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας ορισμένες σκέψεις σχετικά με την ονομασία του βορεινού μας γείτονα που ελπίζω να τις βρείτε χρήσιμες εν όψει των τελικών σας αποφάσεων.
11.1.18

Θέμα για την οπλοφορία των ...αστυνομικών θέτουν 31 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!!!


Οι "γενναίοι του ΣΥΡΙΖΑ" !!!
Αυτοί που θέλουν ολόκληρη κουστωδία αστυνομικών να τους φυλάει όλο το 24ωρο και αυτούς και τα σπίτια τους, σαν γνήσιοι...δημοκράτες που δήθεν  υπερασπίζονται τα δίκαια του λαού (!!!) με επικεφαλής τον πασίγνωστο Φίλη, βρήκαν αφορμή ένα μεμονωμένο περιστατικό για να εκφράσουν -έμμεσα- την αντιπάθειά τους προς την Αστυνομία. 
Αυτοί οι ίδιοι, με ποια κριτήρια έχουν άδειες οπλοφορίας; Πέρασαν από ψυχιάτρους -στα αλήθεια- ή τους πήγαν τις άδειες στα σπίτια τους και κάθε πότε  εξετάζονται από ψυχιάτρους;  Και που κολλάει , ακόμα και στη περίπτωση του συγκεκριμένου αστυνομικού, η ανάγκη υπάρξεως όπλου για διάπραξη δολοφονίας; Δεν θα μπορούσε και με ένα μαχαίρι να κάνει το ίδιο;
11.1.18

Φθιώτιδα: Τον πυροβόλησαν πισώπλατα - Θρίλερ με τη δολοφονία κυνηγού

Το "στυλ" της δολοφονίας δείχνει μάλλον να "Βρομά"  Juan
________________
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στις 4:00' το απόγευμα της Τετάρτης στον οικισμό Τριανταφυλλιά της Αρκίτσας. Πρόκειται για 55χρονο Γερμανό υπήκοο που διέμενε
11.1.18

Κρίση ειλικρίνειας και καταθέσεις

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


«Αν έχει νόημα με κάποιον να συγκριθεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με τον ίδιο τον εαυτό του»: Αυτό είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, στις 30 Δεκεμβρίου 2017.
Προφανώς επρόκειτο για μια σπάνια κρίση ειλικρίνειας εκ μέρους του.
Πραγματικά, μόνο με τον εαυτό του μπορεί να συγκριθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Να συγκρίνουν δηλαδή τον κακό τους εαυτό με τον χειρότερό τους εαυτό!
Και να είναι ευχαριστημένοι!
Τελευταίως μας ζαλίζουν το κεφάλι πως «συνεχίζεται η αύξηση των καταθέσεων στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα», καθώς αυτές, λέει,  αυξήθηκαν κατά 2,6 δις ευρώ, την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου του 2017 και διαμορφώθηκαν σε 121 δις ευρώ (κατά 1,6 δις οι καταθέσεις των επιχειρήσεων και κατά 1 δις ευρώ των νοικοκυριών).
11.1.18

Τα φώτα στρέφονται στο ΟΑΚΑ


Μπασκετικό το ενδιαφέρον της Πέμπτης. Ο Παναθηναϊκός έχει ματσάρα στο ΟΑΚΑ και ακόμα τρεις αναμετρήσεις υπάρχουν στο πρόγραμμα. Ποδοσφαιρικά και πάλι κύπελλα θα μας απασχολήσουν.

Αλλάζει το σκηνικό του ενδιαφέροντος την Πέμπτη, αφού ναι μεν υπάρχει ποδοσφαιρική δράση, αλλά το "κυρίως πιάτο" της ημέρας είναι το μπάσκετ και η Ευρωλίγκα. Ξεχωρίζει η ματσάρα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
10.1.18

Aποκαλύψεις από πράκτορα της CIA για Βοσνία: «Παρουσιάζαμε δολοφονημένους Σέρβους ως... μουσουλμάνους θύματα των Σέρβων»

Παρουσίαζαν πτώματα δολοφονημένων Σέρβων ως μουσουλμάνους – θύματα Σέρβων. Κατέσφαξαν άμαχους Σέρβους και γυναικόπαιδα για να προκαλέσουν την αντίδραση του σερβικού Στρατού. Μοίραζαν λεφτά σε ΜΚΟ, πολιτικούς, δημοσιογράφους. Όποιος πράκτορας διαφωνούσε με την προπαγάνδα, τον «εξαφάνιζαν»!
10.1.18

Τι θα γίνει επιτέλους ; Βρομά μπαρούτι!

Τι περιμένει το ΥΔΤ για να τους αφοπλίσει; 

Αντί να φυλακίσουν τους δράστες ή να τους εκτοπίσουν τους δίνουν ιθαγένεια, άδειες για κατοχή όπλων, κοινωνικό μέρισμα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τώρα και άλλα έξτρα επιδόματα τέκνων!!! Juan


Ξεσηκωμός των κατοίκων στα Άνω Λιόσια: Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ρομά έξω από Γυμνάσιο

10.1.18

Πλοίο-βόμβα με 410 τόνους εκρηκτικά στο λιμάνι του Ηρακλείου - Συνελήφθη όλο το πλήρωμα

Εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας: Αν γίνει ατύχημα, κινδυνεύει όλη η πόλη - Το «Ανδρομέδα» είχε αρχικό προορισμό το Τζιμπουτί

10.1.18

Ιερώνυμος: «Δεν θέλουμε το όνομα 'Μακεδονία' για τα Σκόπια αλλά και δεν θα αντιδράσουμε αν το λάβουν»... (upd)


(Ανανέωση 14.15): Δεν συμφωνεί με τη χρήση του όρου "Μακεδονία" ούτε ως συνθετικό ονομασίας, αλλά τάσσεται καικατά των ενεργών αντιδράσεων και συλλαλητηρίων για το θέμα των Σκοπίων η Ελληνική Εκκλησία, γιατί ..."η Εκκλησία πορεύεται με αγάπη". (!!!)*
10.1.18

Ο Αλβανός ΥΠΕΞ προκαλεί Κοτζιά: Θα μιλήσουμε και για «Τσαμουριά»

Εν όψει της συνάντησης των δύο υπουργών Εξωτερικών στην Κορυτσά, στις 19 του μηνός, ο Ντιτμίρ Μπουσάτι αποκαλύπτει (;) ότι στο τραπέζι θα τεθεί και το «τσάμικο» ζήτημα - Εναπόκειται στην ελληνική πλευρά να απαντήσει εάν όντως προτίθεται να συζητήσει θέμα που ουδέποτε είχαν συζητηθεί στο παρελθόν

10.1.18

Η καταβύθιση της κρουαζιέρας

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Και αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μετά από τρία χρόνια και δυο επιπλέον μνημόνια, ακόμη πασχίζει να φθάσει τις επιδόσεις της «επαράτου».
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Λιμανιών Ελλάδας «ΕΛΙΜΕ», το 2017 παρατηρήθηκε πτώση περίπου 20,5% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων (από 4.307 το 2016 σε 3.415 το 2017) και πτώση περίπου 11% στις επισκέψεις επιβατών κρουαζιέρας (από 5.204.231 το 2016 σε 4.625.363 το 2017).
Φυσικά, οι κυβερνητικοί έσπευσαν να πουν ότι αυτό συνέβη… λόγω της πολιτικής αστάθειας και των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και τα λιμάνια των χωρών αυτών.
10.1.18

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:

10.1.18

Και όμως! Αν και σιωπούσε, έλεγε πολλά!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΡΗΓΟΡΙΟς Ο ΘΕΟΛΟΓΟς
  
 του συνεργάτου μας κ. Δ. Λυκούδη
 
Αναφέρεται στο συναξάρι του αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. Κάποτε, όταν επέστρεψε ο υψιπετής αυτός πνευματικός άνδρας στον πατριαρχικό θώκο της Κωνσταντινουπόλεως, σε μια σεμνή τελετή, κάποιοι που έκαμναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον εξορίσουν, τώρα, εμπρός του, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι, έπλεκαν σε αυτόν εγκώμια τιμής και δόξας. Αυλοκόλακες, βλέπεις και τότε και πάντοτε...!
10.1.18

Στόχοι κοιτασμάτων τύπου Ζορ Δυτικά και Νότια της Κρήτης


Την ώρα που τρέχει ο διαγωνισμός για τις θαλάσσιες περιοχές ΝοτιοΔυτικά Κρήτης και Νότια Κρήτης είναι καλό να εξετάσουμε τους στόχους που έχουμε και στην ευρύτερη περιοχή. Πολλοί
θεωρούν ότι πρόκειται απλώς για εκτιμήσεις, οι οποίες είναι θεωρητικές, ενώ έχουμε χειροπιαστά δεδομένα και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο αφού παρουσιάστηκαν από την ΕΔΕΥ στο Λονδίνο. Η απλή μελέτη του χάρτη εξηγεί άνετα το ενδιαφέρον της κοινοπραξίας Exxon Mobil, Total και Ελληνικά Πετρέλαια. 
10.1.18

Tον έφαγε η...αγωνία τον Αρχιεπίσκοπο !


Εν ...αναμονή η ηγεσία της Εκκλησίας.Το θέμα που την απασχολεί κυρίως είναι η ονομασία της...Εκκλησίας των Σκοπίων! Καλά πάμε! Που είσαι Μακαριστέ Χριστόδουλε να πάρεις το φραγγέλιο*....
ΑΛΕΞ
«Όλοι παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και αγωνία αυτή την υπερκινητικότητα για το θέμα της Μακεδονίας, επομένως και η Εκκλησία έχει κάθε δικαιολογία να ενδιαφερθεί γι’ αυτό το θέμα, γιατί όπως ξέρουμε όλοι μας δεν είναι μόνο θέμα πολιτικό, εθνικό, είναι και θέμα εκκλησιαστικό, Εκκλησίας», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της δεύτερης ημέρας συνεδρίας της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
10.1.18

ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ και αστικές συγκοινωνίες περνάνε απευθείας στο Υπερταμείο (Όλα στο σφυρί !)

Xαμόγελα!!! Η επιθανάτιος κομματική τους ευφορία. Juan

Στη δικαιοδοσία του Υπερταμείου περνούν τη Δευτέρα 14 ΔΕΚΟ - Αν δεν πετύχει η εξυγίανσή τους, οι ΔΕΚΟ θα βγουν στο σφυρί - Το ελεγχόμενο από τους δανειστές Υπερταμείο γίνεται ο μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας με 40.000 εργαζόμενους

10.1.18

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Από απόψε το βράδυ η επιδείνωση του καιρού - Δεύτερο «κύμα» κακοκαιρίας την Παρασκευή - Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα ορεινά μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη - Αναλυτικά ποιες περιοχές της χώρας θα επηρεαστούν

10.1.18

Πολυνομοσχέδιο: Τι αλλάζει με το δίπλωμα οδήγησης


Πολλές αλλαγές φέρνει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Μεταξύ αυτών είναι και ο τρόπος με τον οποίον θα δίνονται οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλωμάτων οδήγησης και πλέον θα γίνεται χρήση του διαδικτύου και άλλων τεχνολογικών μέσων.
10.1.18

"Επίδομα παιδιού" (Που το ξεκίνησαν που το πήγαν που το γύρισαν!!!)

Οι κρυπτοδικαιούχοι!!!

Είπαμε και εμείς τόοοσο ενδιαφέρον από τη..."κυβέρνηση" !!! ΑΛΕΞ
_____________________
Θεσπίζεται επίδομα παιδιού, το οποίο αντικαθιστά τα καταργούμενα με την παρ. 15 επιδόματα, σύμφωνα με διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης. Το επίδομα παιδιού καταβάλλεται λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των εξαρτώμενων τέκνων, το ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα και την κατηγορία ισοδύναμου οικογενειακού εισοδήματος.
10.1.18

Λ Ο Γ Ο Τ Ε Χ Ν Ι Α

Το διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη Γουτού Γουπατού δημοσιεύτηκε την Πρωτοχρονιά του 1899 στην εφημερίδα Ακρόπολις.
_____________
    Τον επετροβολούσαν οι μάγκες της αγοράς, τον εχλεύαζον τα κορίτσια της γειτονιάς, τον εφοβούντο τα νήπια και τα βρέφη. Τον έλεγαν κοινώς «ο Ταπόης» ή ο Μανόλης το «Ταπόι».
    — Ο Ταπόης! Να, ο Ταπόης έρχεται...
10.1.18

Ας είμαστε καχύποπτοι για την εμμονή των Τούρκων να διεκδικούν 18 νησιά από την Ελλάδα! Κάτι “στήνουν”


Ύποπτη πλέον η υστερία της τουρκικής αντιπολίτευσης και ειδικά της αξιωματικής για τα “18 νησιά που κατέχει παράνομα η Ελλάδα”. Ύποπτη ,γιατί δεν μπορεί ο μονίμως …δεύτερος -ακόμη κι αν τρέχει μόνος του- πρόεδρος του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να ΄χει “σηκώσει μπαϊράκι” μόνος του. Πίσω του ακολουθούν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης δημιουργώντας ένα “εθνικιστικό μέτωπο” που πιέζει -ή παριστάνει πως πιέζει- τον Ερντογάν να ‘ρθει και να διεκδικήσει νησιά του Αιγαίου!
10.1.18

Όταν ο Σ.Μιλόσεβιτς πρότεινε στον Κ.Μητσοτάκη η Γιουγκοσλαβία και η Ελλάδα να «μοιράσουμε στα Σκόπια»

Ο αποθανών πλέον πρώην ηγέτης της Γιουγκοσλαβίας είχε ζητήσει από τον προσφάτως αποβιώσαντα πρώην πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη τον διαμοιρασμό των Σκοπίων μεταξύ Αθήνας και Βελιγραδίου ως μια οριστική λύση του προβλήματος.