Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

πρόσφατες αναρτήσεις μας

28.11.19

Τουρκία: “Ανάσταση εκ νεκρών”… Επιστροφή αγνοουμένων ελέω Ταΐπ


Λίγες γυναίκες θα χαίρονταν μαθαίνοντας πως ο σύζυγός τους βρίσκεται υπό κράτηση. Εντούτοις χαρά ήταν αυτό που αισθάνθηκε η Σουμεγέ Γιλμάζ, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από την αστυνομία που της ανακοίνωσε την είδηση. Ήταν πάνω από οκτώ μήνες που ο σύζυγός της, ο Μουσταφά Γιλμάζ, θεωρούνταν εξαφανισμένος. Αρχικά δυσκολεύθηκε να πιστέψει τους αστυνομικούς.
28.11.19

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στην Σπάρτη κατά των αλλοδαπών: Έφτασαν οι πρώτοι 150 και ακολουθούν και άλλοι

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στην Σπάρτη στην άφιξη των πρώτων 150 μουσουλμάνων -ουσιαστικά- εποίκων οι οποίοι υποτίθεται ότι θα παραμείνουν προσωρινά για 5 μήνες στην περιοχή, αλλά ο σχεδιασμός στοχεύει στη μόνιμη εγκατάσταση.
28.11.19

Άγριος ξυλοδαρμός τουρίστα στα Εξάρχεια από Αλγερινούς «πρόσφυγες»

Αν δεν είστε ικανοί να συλλάβετε τους δράστες και να τρομοκρατήσετε τους τρομοκράτες, τότε να επανιδρύσετε τη Χωροφυλακή. Αυτή ξέρει.
Juan
Τι κι αν έδωσε στη δημοσιότητα ο εισαγγελέας τα στοιχεία της «συμμορίας των 35», βορειοαφρικανών εκείνοι συνεχίζουν ακάθεκτοι τις επιθέσεις τους, εναντίον πολιτών.
Αυτή τη φορά, ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο έναν Βραζιλιάνο τουρίστα για να του πάρουν το κινητό τηλέφωνο. Το περιστατικό σημειώθηκε στα Εξάρχεια. (που υποτίθεται επιτηρεί περισσότερο η ΕΛ.ΑΣ)-Juan
28.11.19

Ο στρατηγός Χαφτάρ που δεν αναγνωρίζει η Ελλάδα (!) κατήγγειλε στον ΟΗΕ τη συμφωνία Άγκυρας-Τρίπολης

Ο στρατηγός Χαφτάρ της επαναστατικής κυβέρνησης της Λιβύης ο οποίος όμως αναγνωρίζεται μόνο από το Εμιράτα την Ιορδανία, Ρωσία και Αίγυπτο και όχι από την Ελλάδα,  (!!!) έστειλε στον ΟΗΕ επιστολή με την οποία καταγγέλλει τη συμφωνία της Αγκυρας με την ισλαμική κυβέρνηση της Τρίπολης για τις δήθεν ΑΟΖ των δύο κρατών.
28.11.19

Η Τουρκία πατά γερά στη Λιβύη! Υπέγραψε νέα στρατιωτική συμφωνία και έρχεται και η ΑΟΖ

Η διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση εθνικής ενότητας της Λιβύης υπέγραψε νέα στρατιωτική συμφωνία με την Τουρκία, τον βασικό της σύμμαχο στην αντιπαράθεσή της με τον ισχυρό άνδρα της ανατολικής Λιβύης Χαλίφα Χάφταρ, ανακοίνωσαν σήμερα οι τουρκικές αρχές.
Η συμφωνία “στρατιωτικής συνεργασίας και συνεργασίας στον τομέα ασφαλείας” υπεγράφη χθες Τετάρτη το βράδυ στη διάρκεια συνάντησης στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του επικεφαλής της κυβέρνησης της Λιβύης Φαγιέζ αλ Σάρατζ, ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία.
28.11.19

Ο Γάλλος πρόεδρος εξηγεί στον ΓΓ ΝΑΤΟ γιατί είπε ότι η Συμμαχία είναι εγκεφαλικά νεκρή


Ενα τετ-α-τετ για την άμβλυνση των διαφορών: ο Εμανουέλ Μακρόν υποδέχεται σήμερα τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ για να του εξηγήσει τι εννοεί λέγοντας ότι η Ατλαντική Συμμαχία βρίσκεται σε κατάσταση «εγκεφαλικού θανάτου», λίγες ημέρες πριν από την σύνοδο κορυφής του οργανισμού την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας θα υποδεχθεί στο Μέγαρο των Ηλυσίων τον Νορβηγό για συνομιλίες μίας ώρας, μετά το πέρας των οποίων οι δύο άνδρες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο.
28.11.19

Η βρετανική βοήθεια για τον εξοπλσιμό των τουρκικών UAVs και τα ελληνικά F-16

Η Βρετανία, ανέκαθεν συμπεριεφέρετο ως εχθρός της Ελλάδος.
Juan

Πάντα κάποιος βρίσκεται να δώσει βοήθεια στην Τουρκία… Όπως αποκαλύπτει ο Guardian 
η Βρετανία “έλυσε τα χέρια” της Τουρκίας που έχει τα γνωστά προβλήματα με τις ΗΠΑ και τα F-35, δίνοντας της τη δυνατότητα να εξοπλίσει τα uav της Bayraktar TB2, με πυραύλους.
“Η ζωτικής σημασίας βοήθεια από ένα εργοστάσιο στο Μπράιτον βοήθησε την Τουρκία να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος χρήστης εξοπλισμένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών στον κόσμο”, γράφει η βρετανική εφημερίδα.
28.11.19

“Πόσο δίκιο έχει ο Μακρόν για το εγκεφαλικά νεκρό ΝΑΤΟ”;


by Patrick J. Buchanan
[Απευθύνονται σε Αμερικανούς πολίτες, ψηφοφόρους και σκεπτομένους ανθρώπους τα ερωτήματα που θέτει το κατωτέρω άρθρο Αμερικανού δημοσιολόγου, απρόσβλητα θωρακισμένου απέναντι στην εξοντωτική κατηγορία της ρωσοφιλίας, που πνίγει στις ΗΠΑ  την φωνή και την υπόληψη όποιου ενοχλεί την απόλυτη κυριαρχία και τα σχέδια  ενός αντισυνταγματικού, σκοτεινού και ασύδοτου, υπερεθνικού  διευθυντηρίου.
28.11.19

Περί Εκκλησιασμού - Νεανικές Αναζητήσεις 87


"Περί Εκκλησιασμού" είναι το θέμα της 87ης εκπομπής ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Την εκπομπή παρουσιάζει ο συνεργάτης μας, θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης. Η εκπομπή μεταδίδεται σε όλα τα Δωδεκάνησα κάθε Τρίτη 19:0020:00 και σε επανάληψη, κάθε Τετάρτη 14:0015:00.
28.11.19

Σεισμός στην Αλβανία: Οι τιτάνιες προσπάθειες της ΕΜΑΚ -Απεγκλωβισμός νεαρού υπό το βλέμμα του Ράμα (βίντεο)


28.11.19

Το σπίτι του... «Big Brother»: Ιδιοκτήτης σπιτιού είχε βάλει κρυφή κάμερα για βιντεοσκοπεί τη φοιτήτρια που το νοίκιαζε

.
Μία απίστευτη ιστορία που θυμίζει ταινία έγινε γνωστή τα τελευταία 24ωρα στη Θεσσαλονίκη, με ιδιοκτήτη σπιτιού να έχει βάλει κρυφή κάμερα για βιντεοσκοπεί τη φοιτήτρια που το νοίκιαζε.
Ο δράστης είχε εγκαταστήσει κρυφή κάμερα για να την βιντεοσκοπεί ακόμα και το βράδυ. Όπως έγινε γνωστό το διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μισθωνόταν σε νεαρή φοιτήτρια τους τελευταίους τρεις περίπου μήνες.
28.11.19

Κ.Λαγκάρντ προς Αθήνα: «Αυξήστε τα όρια συναλλαγών με μετρητά - Μην εμποδίζετε την χρήση τους»

Να απενοχοποιήσει τα μετρητά, η κατοχή και χρήση των οποίων δαιμονομοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας σαν συνώνυμο της φοροδιαφυγής, έρχεται και επισήμως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Με Γνωμοδότησή της (την οποία υπογράφει η άρτι ορισθείσα Διοικητής της, Κριστίν Λαγκάρντ) η ΕΚΤ εκφράζει την αντίθεσή της στον συνεχή περιορισμό και στην δια νόμου απαγόρευση χρήσης των χαρτονομισμάτων, όπως επεβλήθησαν το 2016 –αλλά συνεχίζονται και με διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.
28.11.19

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 5), ΛΟΓΩ «ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ, , ΠΕΜΠΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 5), ΛΟΓΩ «ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ»

Παραθέτουμε ἑνα παλαιότερο δημοσίευμα ποὺ γράψαμε ἐπι τῶν ἡμερῶν τοῦ Τσίπρα· Διαβάστέ το.


  • Εὐσυνείδητος φίλος εκπαιδευτικός (γυμναστής), με βαθεια πίστη στο Θεό, που διδάσκει σε Γυμνάσιο τῆς Πτολεμαΐδος εδώ και 17 χρόνια, χωρις κανένα πρόβλημα και καμιά αναφορά εις βάρος του, ἀρνεῖται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να υλοποιήσει τον Θεσμό της «Θεματικής Εβδομάδας».
28.11.19

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


27.11.19

Άσκηση "ΣΙΔΗΡΑ ΞΥΗΛΗ '19" από την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία "Πόντος" (VIDEO)


Άσκηση "ΣΙΔΗΡΑ ΞΥΗΛΗ '19" από την 71η Αερομεταφερόμενη
 Ταξιαρχία "Πόντος", με την αντίστοιχη Αμερικανική, τη Δευτέρα 25
 Νοεμβρίου 2019, στο στρατόπεδο Κορομηλά στην Αργυρούπολη Κιλκίς.
27.11.19

Η Ρωμιοσύνη «ν ὰ τ η π ε τ ι έ τ α ι ἀ π ὸ ‘ ξ α ρ χ ῆ ς κ ι ἀ ν τ ρ ε ι ε ύ ε ι κ α ὶ θ ε ρ ι ε ύ ε ι»



 του Στέλιου Παπαθεμελή*

 
Η κυβέρνηση εκ στόματος Αδώνιδος-Σπυρίδωνος “καθησύχασε” τον ελληνικό λαό ότι η διαβόητη συμφωνία των Πρεσπών « δεν θα καταργηθεί μονομερώς, ακόμα και αν γίνει πρωθυπουργός ο Μ. Αλέξανδρος» (!).
«Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί του και θύραν περιοχής περί τα χείλη του» (Ψαλμός 140, 3).
27.11.19

Θεσσαλονίκη: «Πρόσφυγας» αυνανιζόταν μπροστά σε 16χρονη Ελληνίδα σε στάση λεωφορείου!

Να του κάνουν...στείρωση και να τον στείλουν από εκεί που ήλθε!
Juan

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 34χρονος αλλοδαπός  ο οποίος συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν μπροστά σε 16χρονη που περίμενε το λεωφορείο σε στάση του ΟΑΣΘ.
27.11.19

Οργισμένη παραίτηση του δ/κτή της 114ΠΜ των Mirage 2000: «Δεν έχω αεροσκάφη και με αναγκάζουν να εξυπηρετώ μετανάστες»!

Στα όρια του φαίνεται πως έφτασε ο διοικητής της 114ΠΜ της βάσης των Mirage 2000, ένας εξαίρετος αξιωματικός, έμπειρος μαχητής των αιθέρων, και υψηλό εθνικό φρόνημα Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Κυρίου.
Η παραίτησή του έπεσε σαν «βόμβα», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκε για δύο πολύ βασικούς λόγους:
27.11.19

Παραιτήθηκε ο διοικητής της 114 ΠΜ στη Τανάγρα: Οι λόγοι της παραίτησης


Ένας εξαίρετος αξιωματικός με πολλές ώρες πτήσεις, άριστες εντυπώσεις στο προσωπικό του και υψηλό εθνικό φρόνημα. Αυτός ήταν ο διοικητής της 114 ΠΜ. Παραιτήθηκε χθες.
Ο διοικητής της 114 ΠΜ στη Τανάγρα παραιτήθηκε για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος ήταν οι επανειλημμένες αναφορές προς την ηγεσία της ΠΑ για τα προβλήματα διαθεσιμότητας που υφίστανται με τα αεροσκάφη των 331 και 332 Μοιρών και ο δεύτερος η έντονη εμπλοκή της 114 στη διαχείριση του μεταναστευτικού.
27.11.19

Βίντεο: Άρματα μάχης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που... είχαν χαθεί και βρέθηκαν!

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τανκς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που... είχαν χαθεί και βρέθηκαν!

27.11.19

Τουρκικά μαχητικά σε αποστολή COMAO «σάρωσαν» ελληνικό έδαφος στα Δωδεκάνησα

Toυρκικά μαχητικά προχώρησαν σε αποστολές COMAO (CΟΜposite Air Operation, Σύνθετες Αεροπορικές Επιχειρήσεις) πάνω από ελληνικό έδαφος
27.11.19

Νέος εισβολέας στο Αιγαίο - Πακιστανικό Ρ-3 παραβίασε το FIR Αθηνών

Σε περίπτωση πολέμου με τη Τουρκία, πως θα μαζέψουμε τους  εν Ελλάδι "λιαζόμενους" {(όπως βλακωδώς ελέγχθη)συμμάχους της (που ίσως πολλοί από αυτούς να είναι ήδη στρατιώτες με ειδική αποστολή )} χιλιάδες λαθρο-Πακιστανούς και που θα τους βάλουμε; Το σκέφτηκε κανείς αυτό ή μήπως θα τους αφήσουμε ελεύθερους να ανατινάζουν υποσταθμούς ΔΕΗ-ΟΤΕ, να δηλητηριάζουν δεξαμενές ύδατος και να κάνουν και άλλες δολιοφθορές (πχ σε ράγες ΟΣΕ, γέφυρες ,δεξαμενές πετρελαίου κ.λ.π) την ώρα που οι  ΕΔ θα πολεμούν σε διάφορα μέτωπα;Juan
 Δυο στρατιωτικές ασκήσεις συνεργασίας Τουρκίας–Πακιστάν, μία ναυτική και μία αεροναυτική, διεξήχθησαν το τελευταίο 20ημερο σε μια εκτεταμένη περιοχή νότια της Ρόδου, στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης (Καστελόριζο) και μέχρι την Κύπρο.
27.11.19

Αλβανία: 30 οι νεκροί, οι Έλληνες διασώστες σώζουν 45χρονη (ΒΙΝΤΕΟ)


Καθώς οι προσπάθειες των μελών των σωστικών συνεργείων, που έσπευσαν από τις γύρω χώρες, μεταξύ τους και η Ελλάδα, για την ανεύρεση επιζώντων στα χαλάσματα εντείνονται, ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται ώρα με την ώρα και εκφράζονται φόβοι ότι ο μακάβριος κατάλογος θα είναι πολύ μεγαλύτερος.
27.11.19

Αξιόλογες εξαγωγές και θετική πορεία από την Hellenic Instruments


Από Σάββας Δ. Βλάσσης
Σε μια φάση που η χώρα γυρίζει σελίδα και η νέα κυβέρνηση παλεύει να επιταχύνει τα πράγματα στην οικονομία, βελτιώνοντας τον δείκτη ανάπτυξης, υπάρχουν μικρές ελληνικές εταιρείες που δημιουργούν, παράγουν προϊόντα, αναπτύσσουν νέα και εξάγουν, αποφέροντας στα κρατικά ταμεία αξιόλογα έσοδα.
27.11.19

HI-MOFFA: Νέος πυροσωλήνας πολλαπλών επιλογών της εταιρίας Hellenic Instruments



Έναν σύγχρονο ηλεκτρονικό πυροσωλήνα παρουσίασε η ελληνική εταιρεία Hellenic Instruments, καταγράφοντας μια νέα εισαγωγή προϊόντος στον κατάλογο της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας έπειτα από αρκετά χρόνια.
Του Σάββα Δ. Βλάσση
Υπό την καθοδήγηση του “βετεράνου” της αμυντικής βιομηχανίας Κωνσταντίνου Κουτσού, με εμπειρία 38 ετών στην τεχνολογία των πυροσωλήνων, μια ομάδα 12 μηχανικών εργάσθηκε εντατικά επί διάστημα 15 μηνών, καταφέρνοντας να παρουσιάσει τον Πυροσωλήνα Πυροβολικού Πολλαπλών Επιλογών (Μulti Option Fuze For Artillery) που προορίζεται να καλύψει σύγχρονες επιχειρησιακές ανάγκες όχι μόνο του Ελληνικού Στρατού αλλά και της διεθνούς αγοράς.
27.11.19

Κοκαλέρο τέλος – προς μεγάλη λύπη του κ. Τσίπρα!

27/11/2019
Γράφει η
 Σοφία Βούλτεψη
Μετά από περισσότερο από έναν μήνα, στη διάρκεια του οποίου η Βολιβία βρέθηκε βυθισμένη στο χάος και στον εμφύλιο σπαραγμό που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από τριάντα ανθρώπους, 15 μέρες μετά την παραίτηση του Έβο Μοράλες και την εγκατάστασή του σε υπερορία στο Μεξικό, η χώρα ετοιμάζεται να προσέλθει ξανά στις κάλπες. Η Γερουσία ψήφισε νόμο με τον οποίο ακυρώθηκε η «νίκη» του Μοράλες και προκηρύχθηκαν νέες εκλογές, στις οποίες ο Μοράλες απαγορεύεται να λάβει μέρος. Προς μεγάλη λύπη του κ. Τσίπρα…
Ως γνωστόν, ο «κοκαλέρο», με συνταγματικά τερτίπια και νοθεία στις εκλογές επιδίωξε μια τέταρτη (παράνομη) εκλογική θητεία. Και επί έναν μήνα έκανε το παν για να διατηρήσει την εξουσία του, ξεσηκώνοντας τους αυτόχθονες και αδιαφορώντας για το αίμα που χυνόταν.
Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του υπερασπίζονται έναν σφετεριστή της εξουσίας, είναι άλλη μια απόδειξη ότι δεν σέβονται τους κανόνες της Δημοκρατίας. Διότι δεν μπορείς να υπερασπίζεσαι συγχρόνως και τη Δημοκρατία και αυτούς που την καταλύουν.
27.11.19

Βαριά πρόστιμα για Airbnb - Ελαφρύνσεις 1,18 δισ. στο φορολογικό

Με πρόστιμο από 30.000 έως 100.000 ευρώ απειλούνται οι ψηφιακές πλατφόρμες τύπου AirBnb ή Booking στην περίπτωση που η εφορία ζητήσει στοιχεία φορολογουμένων για ενοικιάσεις ακινήτων τους και αυτά δεν παρασχεθούν.
27.11.19

Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ μεταξύ Κυθήρων και Κρήτης- «Μας έσωσε το εστιακό βάθος»

.
Ο σεισμός έγινε στις 09:23 το πρωί της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή  ανάμεσα στα Κύθηρα και την Κρήτη. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών το μέγεθός του ήταν 6,1 Ρίχτερ.
27.11.19

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ




Εν Πειραιεί τη 27η Νοεμβρίου 2019



Και άλλες φορές στο παρελθόν ασχοληθήκαμε με το θέμα των Διαθρησκειακών Συνεδρίων και Διαλόγων σε άρθρα και μελέτες μας, όπου τονίσαμε ότι οι διοργανώσεις των, εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο του Διαθρησκειακού Οικουμενισμού. Τις απαρχές του ανοίγματος της Ορθοδόξου Εκκλησίας προς τις άλλες θρησκείες θα πρέπει να αναζητήσουμε γύρω στα μέσα του 20ου αιώνα, στην Α΄ Πανορθόδοξη Διάσκεψη της Ρόδου το 1961. Ένα χρόνο αργότερα επακολουθεί το πρώτο επίσημο άνοιγμα του Παπισμού προς τις άλλες θρησκείες κατά την Β΄ Βατικάνειο Σύνοδο, (1962-1965), με την γνωστή Συνοδική Εγκύκλιο Nostra Aetate.
27.11.19

Η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε 24χρονο άνδρα στο Δυρράχιο (βίντεο)


Στις πόλεις Δυρράχιο και Θουμάν επιχειρεί από χθες το απόγευμα η ελληνική αποστολή έρευνας και διάσωσης στην Αλβανία, που μετέβη στη γειτονική χώρα με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έπειτα από τον ισχυρό σεισμό 6,4 βαθμών που έπληξε τη γειτονική χώρα.

27.11.19

Ιστορική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Viktor Orbán (To 2016)!- VIDEO




    Συγκλονιστική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στις 15 Μαρτίου 2016, επ’ ευκαιρία του εορτασμού για τα 168 χρόνια από τον αγώνα για την Ανεξαρτησία εναντίον των Αψβούργων (1848–49), μέσα από την οποία προειδοποεί τον λαό του και όλους εμάς για την προσχεδιασμένη λαθρεποίκηση της Ευρώπης που έχει αποφασιστεί από τους σιωνιστές και τα δουλικά τους σύμφωνα με το σχέδιο Coudenhove-Kalergi που ακολουθούν και εκτελούν πιστά.
27.11.19

ΕΔΕ για την... «ταινία» σύλληψης ληστή από την Άμεση Δράση μετά από καταδίωξη στο Μενίδι (βίντεο)

Όταν οι "τύποι" τρώνε την ουσία!
 "Τους χάριζαν ένα γάϊδαρο και αυτοί τον κοίταζαν στα δόντια" !!!

Αντί να συγχαρούν για το εξαιρετικό βίντεο που αναδεικνύει το έργο 
των αστυνομικών και σ αυτόν το τομέα, διέταξαν...ΕΔΕ!
Τόσο καιρό που χρησιμοποιούσε το επίσημο "κανάλι"της ΕΛ.ΑΣ, στο Youtube 
κάποια κυρία από το ΥΔΤ, για προσωπική της προβολή (επί ΣΥΡΙΖΑ), δεν
βρέθηκε "κανείς" από το Αρχηγείο να την εμποδίσει!!! Μόνο Yes-men...
Juan
Διοικητική έρευνα διάταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για το βίντεο που έγινε viral από την κινηματογραφική καταδίωξη με πρωταγωνιστές άντρες της Άμεσης Δράσης!
27.11.19

Σεισμική δόνηση 5,8 Ρίχτερ δυτικά της Κρήτης

27.11.19

Ομιλούν οι Πατέρες (Α') & (Β΄) - Νεανικές Αναζητήσεις 85


26.11.19

Έτσι έπεσε το Δυρράχιο!


Δύο σεισμικές δονήσεις με μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους, η πρώτη με επίκεντρο στον θαλάσσιο χώρο και ισχύ 6,4R και η δεύτερη με επίκεντρο την ενδοχώρα, ήταν αρκετές για να ρίξουν σαν τραπουλόχαρτα πολυκατοικίες που έχουν χτιστεί στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε ο μεγάλος σεισμός της 26ης Νοεμβρίου. Κάποτε οι περιοχές αυτές, όπου υψώθηκαν στα γρήγορα ψηλά κτήρια, μεγάλες κατοικίες και πολυκατοικίες, ήταν στρατιωτικές και βρέχονταν από τη θάλασσα.
26.11.19

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

Αν ήσαν λαθρομετανάστες θα τους είχαν παραχωρήσει διαμέρισμα, κινητό τηλέφωνο, 2.οοο ευρώ/μήνα, θέρμανση, ηλεκτρικό ρεύμα και κοινόχρηστα πληρωμένα κ.λ.π.  Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων, τότε είναι μαζοχισμός μας που το ανεχόμαστε!
Juan
__________________

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας
Είναι και οι δυο τους απόμαχοι. Ο άνδρας 83 ετών και η σύζυγός του έχει κλείσει ήδη τα 84. Πέρασαν μία ζωή μαζί με τα καλά της και τα κακά της, και τώρα βρέθηκαν στον πάτο. Εδώ και περισσότερο από έναν μήνα ζούνε με τα ελάχιστα υπάρχοντά τους στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στον Κεραμεικό.
26.11.19

Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ Νο. 36



                                                                                                     26 Νοεμβρίου, 2019

Αγαπητοί μου φίλοι γειά σας,

       Ο Henry Makow, (HenryMakow.comPhD, συγγραφέας, διανοούμενος,  ακαδημαικός, και ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έγραψε πάρα πολλά βιβλία, για τον Φεμινισμό και την Νέα Παγκόσμια Τάξη,γεννήθηκε στον Καναδά το 1949, από Πολωνο-εβραίους γονείς. Είναι αυτός που σε ηλικία 50 ετών ανακάλυψε και έγραψε για το θεωριτικό συνωμοσίας, των Πεφωτισμένων (Ιλλουμινάτι) ότι ο κόσμος ελέγχεται από Εβραιο / Μασωνικές / Σατανικές / Κομμουνιστικές δυνάμεις, με αρχηγό το ίδρυμα Ρόκφέλερ….
26.11.19

Κ.Μητσοτάκης: «Βρισκόμαστε κοντά σε “ατύχημα” στο Αιγαίο - Η Τουρκία αυξάνει την επιθετική της συμπεριφορά»

Για τον κίνδυνο ενός «ατυχήματος» στο Αιγαίο, έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια δηλώσεων του στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουσέπε Κόντε κατά τη διάρκεια της  επίσημης επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στη Ρώμη.
26.11.19

Στη χτεσινή κυβέρνηση, δεν ήξεραν αριθμητική. Στη σημερινή;



Του  συνεργάτη μας Δημήτρη Κωνσταντάρα


Ο  φετινός Νοέμβριος, υπήρξε- οικονομικά μιλάω πάντα- ο χειρότερος μήνας της ζωής μου. Και όχι μόνο για μένα αλλά για πολλές χιλιάδες, ίσως εκατοντάδες χιλιάδες  συνταξιούχων σαν κι εμένα, άλλων με συντάξεις λίγο μεγαλύτερες από τη δική μου και άλλων  με λίγο μικρότερες . Κι ας τοποθετήσουμε το ύψος της σύνταξης του καθενός κατά μέσον όρο στα 1300 ευρώ με ένα μικρό επικουρικό. Των 250 ευρώ. Σύνολο: 1550 ευρώ. Και με ένα ενοίκιο που εισπράττουν για κάποιο διαμέρισμα που νοικιάζουν, 350 ευρώ. Πήγαμε  στα 1900 ευρώ.
26.11.19

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Αληθινή αγάπη

26.11.19

“Που είναι η αλληλεγγύη σας στην Κύπρο”; Με ποια αφορμή ο Α/ΓΕΕΦ τα ΄πε έξω από τα δόντια στους Ευρωπαίους


Ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, προκάλεσε την προσοχή όλων των Ευρωπαίων στην τακτική σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) σε επίπεδο Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2019, στις Βρυξέλλες. Ο Αντιστράτηγος Λεοντάρης τα είπε έξω από τα δόντια στους Ευρωπαίους, υπενθυμίζοντας τους μια λέξη που φαίνεται ότι έχουν ξεχάσει: την αλληλεγγύη. Η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία όταν πρόκειται για την Κύπρο, την οποία έτσι κι αλλιώς έχουν εγκαταλείψει.
26.11.19

Αυτό είναι το SEA RIDER: Το Ελληνικό Μη Επανδρωμένο Σκάφος


Το OCEAN2020 (Open Cooperation for European mAritime awareNess) είναι το πρώτο μεγάλο Ευρωπαϊκό συνεργατικό έργο Έρευνας και Ανάπτυξης στο χώρο της Άμυνας που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του προγράμματος Προπαρασκευαστικής Δράσης για Αμυντικές Έρευνες (Preparatory Action on Defense Research – PADR) με τη σύμβαση Νο. 801697.
26.11.19

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Τουρκία ανακήρυξε ΑΟΖ μέχρι την Αίγυπτο με ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ


Η Άγκυρα απέστειλε ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ με την οποία ανακηρύττει την δική της ΑΟΖ μέχρι την Αίγυπτο και δεν αναγνωρίζει ούτε την ελληνική αλλά ούτε και την οριοθετημένη κυπριακή με μακροσκελή επιστολή ημερομηνίας 13 Νοεμβρίου 2019, μέσω του Μονίμου Αντιπροσώπου της Άγκυρας στον Οργανισμό, Feridun H. Sinirlioglu.
26.11.19

«...Διορία μέχρι Μάρτιο του 2020» έδωσε ο Ρ.Τ.Ερντογάν στις ΗΠΑ - Το F-35 «αποφασίζει» την παραμονή της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ!


Ο Ερντογάν δήλωσε πως Τούρκοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι θα καταβάλλουν προσπάθειες μέχρι τον Απρίλιο για τη διευθέτηση της διένεξης μεταξύ των δύο χωρών που οφείλεται στην αγορά εκ μέρους της Τουρκίας των ρωσικών αμυντικών συστημάτων S-400.
26.11.19

ΕΛ.ΑΣ: «Αλλοδαποί περνούν ελεύθερα κατά εκατοντάδες τα σύνορα στον Έβρο - Δεν τους έχουμε μετρήσει καν - Είμαστε λίγοι»

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες των αστυνομικών στα σύνορα του Έβρου οι οποίοι αναφέρουν ότι όχι μόνο οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες περνούν ανενόχλητοι τα σύνορα αλλά και ότι σκοπίμως καταγράφονται προς τα... κάτω αποκρύπτοντας έτσι τον πραγματικό αριθμό των παρανόμως εισερχομένων στην χώρα.
Οι αστυνομικοί καταγγέλλουν υποστελέχωση και αδυναμία διαχείρισης της «εισβολής» ενώ αδυνατούν να επιβάλουν πλέον την τάξη στην Θράκη όπου οι πολίτες ανησυχούν για την ασφάλειά τους.