Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΕΥΧΕΣ για την εθνική παλιγγενεσία

 

(Με πυρήνα Στρατιωτικούς ε.α.  & Τεχνοκράτες)

          (Γνωστό ως κόμμα Αποστράτων)

                 www.syndesmosee.org

                                                                                                           Αθήνα,  23  Μαρ. 2022                                                                             

                    ΕΥΧΕΣ για την εθνική παλιγγενεσία

 

Αγαπητοί  φίλες, φίλοι

 

Ευχόμαστε σε εσάς, στα μέλη της οικογένειάς  σας, στις φίλες και στους φίλους μας, στους συναδέλφους όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, στα στρατευμένα παιδιά της Πατρίδας μας, σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην Ελλάδα, στο εξωτερικό, στις αλησμόνητες πατρίδες  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ για την Εθνική Παλιγγενεσία, με υγεία, ευτυχία, προκοπή, εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών.      

Ο πριν 200 χρόνια ηρωικός αγώνας των ολίγων, μαχόμενων υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, αποφασισμένων για λευτεριά Ελλήνων απέναντι στις ισχυρές δυνάμεις της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ας γίνει μήνυμα, στόχος δράσης και παράδειγμα  προς μίμηση για όλους μας.

Στους μόνιμα απειλητικούς – προκλητικούς – εμμονικούς  και συστηματικά ψευδόμενους γείτονές μας  υπενθύμιση,  πως η μικρή Ελλάδα από την αρχαιότητα υπήρξε ο κυματοθραύστης των πολυπληθέστερων βαρβάρων, ο υπερασπιστής όχι μόνο της ιστορίας, του πολιτισμού, των ιερών και οσίων της Ελληνικής Φυλής, αλλά και της  ίδιας της υπόστασης της Ευρώπης. Το Ελληνικό Έθνος με στήριγμα την Ορθόδοξη Πίστη και την εθνική συνείδηση θα βγει νικητής. «Μολών λαβέ».

            Τις τελευταίες ημέρες η ανθρωπότητα εμβρόντητη  παρακολουθεί τις εικόνες φρίκης και θανάτου από την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων σε ένα ελεύθερο, κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος. Η Ευρώπη βιώνει την απειλή ενός 3ου παγκοσμίου πολέμου με χρήση πυρηνικών στα εδάφη της, αλλά και του κεκτημένου τρόπου ζωής. Ο ηρωικός Ουκρανικός λαός αμύνεται με αυτοθυσία και επιτυχία του πατρίου εδάφους. Καταδικάζουμε απερίφραστα την βίαιη εισβολή και καλούμε τη διεθνή κοινότητα να παρέμβει έγκαιρα για την παύση των εχθροπραξιών και την ειρηνική επίλυση των διαφορών.

            Στους κυβερνώντες και στους αντιπολιτευόμενους ευχόμαστε να επιδείξουν τη δέουσα σοβαρότητα - ευθύνη και την σύνεση, ψυχραιμία, τόλμη, αποφασιστικότητα και κυρίως εθνική ενότητα για την αντιμετώπιση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, αλλά και των απειλών που βιώνει η Ελλάδα μας.

            Σε εμάς τους Έλληνες  αυτοπειθαρχία, υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ψυχραιμία, ωριμότητα απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

            Είμαστε ικανοί να ξεπεράσουμε όλες τις κρίσεις, στηριζόμενοι μόνο στις δικές μας μοναδικές, αστείρευτες, ξεχωριστές δυνάμεις και όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη για να κερδίσουμε όλα αυτά που χάσαμε.  Μας αξίζουν νίκες σε όλα τα επίπεδα για μια νέα, περήφανη  Πατρίδα με χαμογελαστούς Έλληνες.

Μπορούμε!  Ναι μπορούμε!!

Με αισιοδοξία, θετική σκέψη,  ενωτικό κλίμα και δημιουργική δράση.

         

Με εκτίμηση και αγωνιστικό παλμό

Γιώργος  Τσακίρης

Β΄ αντιπρόεδρος(αναπληρωτής προέδρου)       

Αξιωματικός ε.α.

Στέλεχος σε διεθνή όμιλο

πτυχίο στο χρηματοασφαλιστικό marketing(Connecticut USΑ)

MA στη διάρθρωση & διαχείριση χαρτοφυλακίων(Λονδίνο UK)